Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ibrahim tränade med Brage

Josef Ibrahim har tränat med IK Brage och spelade i går en U21-match mot Degerfors iförd borlängeklubbens matchställ. Dalmasarna vann den matchen med 4-2 och Josef gjorde 3-1 målet. Enligt NA var det ett straffmål, men enligt fotbooförbundets matchrapport verkar det ha varit ett vanligt spelmål. Nu är de här preliminära matchrapporterna inte alltid till 100 procent tillförlitliga så det kan mycket väl ha varit så att Josefs mål var på straff. Fast å andra sidan brukar man väl inte låta provspelare ta straffarna.

Hur som helst med detta. Från IFK Mariehamn som Josef tidigare provtränat med har han inte hört något, vilket väl lär betyda att det inte blir något spel med dem. Om det inte blir något med Brage eller IFK Mariehamn är Josef öppen för andra klubbar, men kan även tänka sig att fortsätta året ut hos ÖSK. Det viktigaste ur hans synvinkel är att han kan få en vettig lön, antar jag. ÖSKs så gott som totala djufrysning av honom under det här året gör säkert att eventuella intressenter är avvaktande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.