Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två år till för Rama

Två år till för Rama. (Foto ABC.es)

Två år till för Rama. (Foto ABC.es)


På diverse spanska websidor kan man läsa, att Real Valladolid förlängt kontraktet med Valdet Rama. När han kom till klubben på vinterfönstrets sista dag var kontraktsvillkoren säsongen ut med en option (för klubben) på ytterligare ett år. Det förlängda kontraktet avser två år utan några begränsningar. Som motprestation har Rama fått lov att gå med på att sänka sin ”redan låga lön”.

Flera av de spanska websidor som kommenterar kontraktsförlängningen verkar rent allmänt något förvånande över att han kommer att fortsätta i klubben. Men som BLANQUIVIOLETAS konstaterar i en knackig Googleöversättning: And we know that when the man sporting director set his mark, hardly the player can get rid of it before the blanquivioleta dress.

BLANQUIVIOLETAS: Valdet Rama, blanquivioleta 2015 (Googleöversatt)

Av svenska medier verkar nyheten än så länge bara ha snappats upp av Sillyseason.com som skriver några rader om förlängningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.