Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

AIK tar hem Kamara?

Avskedsmatch mot Ljungskile för Alhassan Kamara?

Avskedsmatch mot Ljungskile för Alhassan Kamara?

Websiten Örebrostad.se skriver på midsommaraftonkvällen, att AIK bestämt sig för att avsluta ÖSKs lån av deras anfallare Alhassan Kamara. Något som klubben har möjlighet att göra under det stundande transferfönstret. Det har gått trögt med målskyttet för AIK i årets allsvenska och det är väl därför man tar tillbaka honom redan nu (om ryktet stämmer).

Bloggen undrar dock om det inte är lite för tidigt att ta tillbaka anfallaren. Det finns fortfarande mycket att slipa på och att förbättra – något han skulle ha större möjligheter att göra hos ÖSK där han mer eller mindre varit garanterad en plats i startelvan. Hos AIK blir det väl huvudsakligen en plats på bänken för hans del, vilket inte brukar vara så utvecklande.

Att lånet av Kamara avbryts tidigare än planerat förklarar väl på sätt och vis ÖSKs intresse av att syna Michael Mensa lite närmare.

Tillägg: Kanske tur att jag satte ett frågetecken efter rubriken. Agent Mörk dementerar nämligen uppgiften via Twitter.
Mörk dementerar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.