Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahn till Kristianstad – trots allt?

Innan årets säsong började ryktades det om att ÖSKs föredetting Tobias Grahn skulle kunna vara på väg till Kristianstads FF. Grahn rynkade på näsan och menade, att han hade ambitioner att spela på betydligt högre nivå. Som till exempel hos en danska andranivåklubb. Nu har han spelat en halv säsong med Bronshöj i Danmark och förbereder sig just för att lägga ytterligare en klubb till sitt CV. Där finns det för övrigt redan 13 klubbar som han mer eller mindre (oftast mindre) framgångsrikt representerat.

Att karriären nu stupar rätt brant utför framgår av det faktum, att han inte längre fnyser åt Kristianstads FF utan av allt att döma har diskuterat med klubben om att ta rollen som spelande tränare hos dem. Det är Kristianstadsbladet som kommer med den nyheten idag. KFF har så här långt misslyckats i år och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket till den fotbollens bakgård (för ett lag med KFFs ambitioner) som kallas div 2. Spelartruppen sägs ha förlorat förtroendet för sin nuvarande tränare Peter Persson och det är i rollen som räddande tränarängel eller möjligen räddande mittfältsängel som Grahn kan komma att bli inkallad.

Bloggen som tycker att bristande social kompetens verkar ha varit ett personlighetsdrag som präglat Grahns hela fotbollskarriär kan inte annat än undra: ”Är de inte kloka i Kristianstad?”

Kristianstadsbladet: Peter Persson ut – Tobias Grahn in?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.