Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Målvaktsträningar

2013-03-08_DSC_0079_Oscar Jansson
Örebro Läns Fotbollförbund skriver på sin hemsida, att man i höst i samarbete med ÖSK Elitfotboll kommer att börja arrangera månatliga träningar för distriktets bästa målvakter i åldrarna 13-16 år. Sammandragningarna vänder sig dessutom inte bara till målvakterna själva utan även till deras tränare (!). Ett intressant projekt, tycker Bloggen, som säkert kan bidra till att höja standarden på distriktets målvakter och på sikt kanske få fram en ny Jansson eller Rinne.

ÖLFF: Är du Örebro Läns näste A-landslagsmålvakt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.