Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Klart med nytt konstgräs

I dagnes papperstidning kan man läsa, att det nu är klart med nytt konstgräs för Behrn Arena. Att underlaget skall bytas har varit klart ett tag, men nu är även arenaägaren Örebroporten samt klubbarna (ÖSK och KIF Örebro) och spelare ense om vilken typ av konstgräs som skall läggas. Beslutet innebär att man lämnar den nuvarande leverantören och i stället väljer ett konstgräs från det företag som levererat underlagen till de allsvenska planerna i Borås, Södertälje och Åtvidaberg. Ett val som alla verkar vara nöjda med.

Utöver bytet av konstgräs skall även värmesystemet byggas om. Det nuvarande systemet ligger för djupt ner och nu skall det omlokaliseras närmare markytan. Ett rätt omfattanade arbete av allt att döma. Arbetet med omläggningen kommer att startas direkt efter midsommar och skall vara klart senast den 6:e augusti, eftersom ÖSK har en hemmamatch mot Jönköping Södra den 7 augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.