Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anton Westerlund landslagsuttagen

Anton Westerlund tillhör ÖSKs spetsgrupp och tränar alltså med A-truppen. Här med Shpetim Hasani och Peter Samuelsson.

Anton Westerlund tillhör ÖSKs spetsgrupp och tränar alltså med A-truppen. Här med Shpetim Hasani och Peter Samuelsson.

Bloggen fick från en okänd avsändare ett meddelande om att spetsgruppens mittback Anton Westerlund blivit landslagsuttagen. Det finns ingen officiell notis om detta än hos SvFF, men deltagarna får ju i allmänhet redan på det några dagar i förväg. Åldersgruppen P18/95 som Anton tillhör skall spela en dubbellandskamp mot Rumänien på bortagräs den 10 och 12 juni, så det är väl till denna som han tagits ut.

Kul, tycker Bloggen.

Tillägg: Jo, det stämde alldeles utomförträffligt. SvFF har nu lgt ut truppen på sin hemsida och i den finns Anton med som en av de mest rutinerade i truppen. Utöver Anton är även BK Forwards duktige målvakt Oskar Klasson uttagen till landskamperna.

SvFF: Trupp till landskamper mot Rumänien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.