Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alimi säkrade kontrakt

NA skriver, att Armend Alimi genom sina två mål i högsta grad var delaktig när hans cypriotiska klubb Nea Salamis Farmagusta kvalade sig kvar i den cypriotiska högstaligan. Om detta räckte till för att även rädda hans eget kontrakt, som gått ut nu, är oklart. Alimi har efter övergången representerat sin nya klubb vid 17 tillfällen. Det borde räcka till ett nytt kontrakt kan man tycka, men den ekonomin på Cypern och med allra största sannolikhet även hos de sämre cypriotiska fotbollsklubbarna är pressad.

Varför NA refererar till honom som ”Förre ÖSK-stjärnan” är oklart. Så bra var han aldrig under sin säsong hos ÖSK. Elva matcher från start plus sex inhopp räcker inte till för att ge stjärnstatus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.