Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Landslagsfotboll: P17 och F16

F16.
På förmiddagen idag avslutade Sverige och Finland turneringen i Riga i en match som Finland vann med 2-1. ÖSK Söders Sara Sandberg fick starta på bänken. Om hon senare blev inbytt vet vi inget om eftersom SvFF:s rapportering kring matcherna har varit rätt knapphändig.

SvFF: Förlust mot Finland

P17.
Det svenska pojklandskapet spelar i eftermiddag sin andra match i EM-gruppspelet. Sverige vann överraskande sin första match mot Schweiz och idag kommer man att ställas mot Österrike. ÖSK och Karlslunds Christer Lipovac startade den första matchen på bänken, men blev inbytt när anfallaren Valmir Berisha knäckte näsbenet. Berishas medverkar i dagens match är högst osäker varför Christer väl bör ha en rätt bra möjlighet att få starta.

Matchen sänds av Eurosport och börjar kl. 16:00

SvFF: Berisha enda frågetecknet mot Österrike

Tillägg: Christer startar matchen som en av två anfallare i laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.