Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lipovac inbytt i EM-slutspelet

Sverige tog en överraskande vinst mot gruppfavoriterna från Schweiz då 17-åringarnas EM-slutspel inleddes idag. ÖSKs och Karlslunds Christer Lipovac fick börna matchen på bänken, men blev inbytt i den 59:e minuten.

Matchen slutade 1-0 efter det att IFK Göteborgs Gustav Engvall gjort matchens enda mål i den 38:e minuten. Schweiz ansågs på förhand som favorit till gruppsegern och i och med den svenska seger bör chanserna ha förbättrats att laget skall kunna ta sig till en semifinal.

SvFF: Engvall svensk segerskytt i premiären
SvFF: Matchinformation
NA: Lipovac inbytt när Sverige EM-vann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.