Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lipovac landslagsuttagen

Efter Christer Lipovacs insats för P17-landslaget i EM-kvalifieringsturneringen för några veckor sedan kommer det inte som någon större överraskning, att han nu blivit uttagen till den trupp som skall representera Svrige i EM-turneringen. EM som går av stapeln under den första hälften av maj månad spelas i Slovakien. I Sveriges grupp ingår värdlandet Slovakien samt Schweiz och Österrike. De två bästa lagen i gruppen går vidare till slutspelet. Alla Sveriges matcher kommer enligt SvFF att sändas i antingen Eurosport eller Eurosport 2.

SvFF: P17/96: Trupp till EM-slutspel
NA: ÖSK-spelare i historiskt EM-slutspel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.