Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eija Feodoroff till Malmö


NA skriver, att Eija Feodoroff i år kommer att hjälpa det allsvenska damlaget LDB Malmö FC att förbättra tillslagen. (Hur de har råd med det är en annan fråga. De brukar väl genomlida minst en allvarlig ekonomisk kris per år).

Det har varit rätt tyst om Eijas tillslagsträning med ÖSKs A-trupp under det senaste året.  Jag har en känsla av att hennes insatser under tidigare år inte resulterade i de förbättringar man hoppades på. Ett av problemen tror jag varit att hennes instruktioner i första hand inriktade sig mot tillslag på liggande boll, medan det i de flesta matchsituationer är tillslag på en boll i rörelse, som skulle behöva förbättras mest.

1 kommentar – kommentera

Mattias

Har man prio med tillslag på den här nivån bör man nog
fundera …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.