Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bamberg – retur Haugesund

Morsning & Goodbye. Han kom, han sågs (knappt) och plötsligt längtade han tillbaka till Haugesund. Daniel Bamberg kommer inte att saknas av speciellt många när han nu lämnar ÖSK och Örebro efter bara ett år.

Eftermiddag: Så var det klart.
Det går snabbt när värvningsfönstret är på väg att stänga. Redan nu på eftermiddagen meddelar ÖSK att Daniel Bambergs övergång till Haugesund är klar. ÖSK skriver nu, att Haugesund har höjt sitt bud och att man därför kan sälja honom (med gott samvete). Bloggen tycker, att det nog var lika bra att göra sig av med den truliga brassen. ÖSK brukar ju säga, att man bara vill ha spelare som vill spela för ÖSK och så verkar inte ha varit fallet med Bamberg i år. Under fjolåret åstadkom han dessutom inte heller så värst mycket. En habil mittfältare men inte den dominerande mittfältsspelare som man nog hoppades ha värvat. Gissningsvis avlastar Bambergs övergång ÖSK lönebudget med ett avsevärt belopp. Bamberg var ju tillsammans med Grahns fjolårets stora värvning.

FK Haugesund: Daniel Bamberg klar for FK Haugesund!

Förmiddag: Bamberg – retur Haugesund?.
Fotbolltransfers.com har snappat upp att Daniel Bamberg, som ju inte var med i ÖSKs laguppställning mot FC Inter, har siktats i Norge. Närmare bestämmt på den plats han absolut ville lämna för ett år sedan.

Haugesunds Avis: Bamberg nærmer seg FKH

Ett år i Örebro verkar alltså vara ett effektivt medel mot flygsjuka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.