Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget provspel för Sandqvist

I dagens papperstidning kan man läsa, att Jonas Sandqvist var på väg att få ett provspel med en dansk klubb. Men det blev inget av med detta och Sandqvist är alltså tillsvidare kvar i ÖSK. Magnus Sköldmark säger till tidningen, att även om det svenska transferfönstret stänger den 2 april, (vilket inte längre känns så avlägset), så kan det fortfarande finnas möjligheter i andra länder.

Om nu detta är ÖSKs förhoppning, så frågar sig bloggen hur man tänker fylla den lucka som Sandqvist kommer att lämna efter sig. Möjligen skulle det kunna vara så, att eftersom den tilltänkte efterträdaren Ludwig Bergström är kontraktslös, så kan man ta in honom även efter det att fönstret stängts.

2 kommentarer – kommentera

Mattias

En helt annan fråga, har Eyravallen koll på truppen till ÖSK-Hammarby U21 idag?

Ficedula hypoleuca

Då du skrev detta var jag ute i skogen och letade geocacher. Men svaret hade hur som helst blivit nej. Den här gången har ÖSK varit väldigt hemlighetsfulla beträffande U21-matchen. Numera vet vi väl båda hur truppen såg ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.