Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad skyller på läkarna

Andreas Haddad: Tyckte inte att han fick inte tillräckligt med rehabilitering hos ÖSK

Andreas Haddad, vars kontrakt med ÖSK avslutades ett år i förtid och som några dagar därefter skrev ett kontrakt med Brommapojkarna, deltog i BPs match mot Degerfors på lördagen. BP vann den matchen med 3-0, men Haddads mest påtagliga resultat därifrån verkar ha varit det gula kort han fick för en misslyckad filmning. Efter matchen passade han på att uttala sig för NA.

När det gäller tiden i Örebro kom ju Haddad egentligen aldrig till spel mer än vid några enstaka tillfällen. Han anser, att hans misslyckade sejour i Örebro i huvudsakt berodde på ÖSKs läkarteam och den bristfälliga rehabträningen. Det senare låter rätt underligt med tanke på att det var just rehabträning som han sysslade med under större delen av sin tid i Örebro. Å andra sidan lät det väl ungefär likadant när han var i Örebro och skyllde sina tidigare skador på de läkare han hade haft då.

Dessutom hävdar Haddad, att det var han som så att säga sydde ihop affären när Valdet Rama gick till Valladolid.
– Jag såg till så att alla parterna blev nöjda: Valdet, agenten och ÖSK, som fick bra betalt, säger han till tidningen.

Bloggen väntar nu med stort intresse på nästa rapport från Grimsta beträffande Haddads fysiska status samt om vilka spelarövergångar han fixar till på sin lediga tid. Han kanske skulle kunna ta sig an Jonas Sandqvist också. Lyckas han med det kommer hans lycka att vara gjord i agentbranchen oberoende av hur hans skadestatus utvecklar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.