Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK släppte biljetterna

Idag släppte ÖSK årets lösbiljetter till försäljning. Det bör väl innebära, att man kommit ungefär så långt som var möjligt med årsabonnemangen. Än så länge kan biljetterna bara köpas hos webbiljett på nätet. Från och med den 3 april kommer det även att gå att köpa dem hos Örebrokompaniet.

Kanonpris för ståplats.
ÖSK kom även med nyheten att man idag släpper 300 årskort till ståplats som kan köpas för endast 600 kronor. En förutsättning för att kunna komma i åtnjutande av detta pris är att man är medlem i Kubanerna. Är man inte det går det att teckna ett medlemsskap i samband med att man tecknar årskortet. Kostnaden för medlemsskapet är 100 kronor. För att kunna teckna detta årskort fyller man i och skickar formuläret på ÖSKs hemsida och kan sedan hbetala och hämta årskortet på ÖSKs expedition.

Ordinarie prisstruktur för årskorten på ståplats ser ut så här.

Det lönar sig alltså för alla att utnyttja detta erbjudande. Men det finns bara 300 biljetter och det är först till kvarn som gäller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.