Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sandqvist i vägen för Bergström

Jonas Sandqvist tränade idag tillsammans med Oscar Jansson och såg rätt nöjd ut över livet som fotbollsmålvakt.

NA skriver, att ÖSK bestämt sig för att erbjuda den provspelande målvakten Ludwig Bergström ett kontrakt. Men bara om det går att finna en ny klubbadress för Jonas Sandqvist. Ansträngningarna att göra det verkar dock inte gå så bra. Till tidningen säger Magnus Sköldmark att de i dagsläget inte har något kontrakt förslag beträffande Sandqvist.

Bergström har alltså hamnat i en situation som påminner om Mohammed Saeids förra året. Det finns en plats för honom, men bara om en annan spelare flyttar på sig. En tuff situation för Bergström som dock kanske har möjligheten att använda sig av ÖSKs intresse för honom som en dörröppnare till någon annan klubb. Att bara vänta på att Sandqvist skall ge sig av verkar lite väl riskabelt.

Sandqvist var för övrigt med och tränade idag och såg förhållandevis glad ut. Om det var för att han kanske trots allt har något på gång eller för att han visste att han inte behöver sitta på bänken och frysa i morgon framgick dock inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.