Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mimmi Paulsson-Febo mot svenska mästarna

Mimmi Paulsson-Febo förstärker KIF Örebro mot svenska mästarna.

ÖSK Söders målvakt Mimmi Paulsson-Febo får i kväll pröva på fotboll av allra högsta kvalitet. Hon har nämligen lånats in av KIF Örebro för deras träningsmatch mot Tyresö FF. KIFs ordinarie målvakt Stehpanie Labbé är nämligen på landslagsläger med Kanada och lagets andramålvakt har skadekänningar, vilket gör att Mimmi får en chans att vara med om en riktigt intressant match. Helt nya är dock inte kvällens tillfälliga lagkamrater. Mimmi har nämligen under vintern tränat en del med KIF och bör vid det här laget känna laget rätt så väl. Någon övergång till KIF är dock inte aktuell utan hon kommer att fortsätta hos ÖSK Söder den här säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *