Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad: Fortsatta problem

FotbollDirekt har intervjuat ÖSKs föredetting Andreas Haddad. Denne är på väg till Cypern för ett träningsläger med sin nya klubb Brommapojkarna, men det verkar vara tveksamt hur mycket han kommer att kunna träna och spela. Till FD säger han att han har fortsatta problem med magmuskulatur och ljumske, samt att hans läkare sagt att han får räkna med att aldrig kunna bli riktigt bra.
– Det är svårt att säga i procent så där, men säkert 40 procent. Jag kan inte göra vissa rörelser, kan inte vända åt ett håll till exempel. Det är svårt med skott, det är väldigt jobbigt för mig som anfallare, svarar han på frågan om hur mycket han tappat som spelare.

Dessutom kan han inte springa lika snabbt som tidigare. Haddad räknar nu med att han skola om sig till mer av en stationär spelartyp med placering i motståndarboxen.

Bloggen är tveksam till om det blir något allsvenskt spel för Haddad. Ett genomgående drag under hela hans tid i Örebro var ju att han alltid sade, att han precis var på gränsen till att bli ok igen. För att sedan drabbas av nya bakslag. Det verkar som om detta mönster är på väg att återupprepas hos hans nya klubb.

1 kommentar – kommentera

Kal Ström

Tråkigt ändå. Grym anfallsspelare när han är hel, men han borde nog ge upp karriären och göra något annat.

Hörde hur han pratade om att klippa av nerverna för att kunna spela. Shit liksom. Du ska leva lika länge till som du gjort som fotbollspelare när du pensionerar dig också …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.