Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Richardsson målvaktstränare

ÖSKs föredetting Richard Richardsson har engagerats av GIF Sundsvall som målvaktstränare. Det blev inte mer än fyra allsvenska matcher för Richards del under de två åren hos ÖSK, men han lär ändå inte bli bortglömd tack vare sitt nickmål på Malmö FF och Jonas Sandqvist i 1-1 matchen i maj år 2007. Efter de två åren hos ÖSK gick han vidare till IK Sirius, som blev den sista elitklubb han representerade. Efter Uppsalatiden flyttade han tillbaka till Hudiksvall där han möjligen spelade fotboll, men definitivt gitarr.

YouTube: Målet
YouTube: Richard Richardsson Främlingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.