Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trög biljettförsäljning?

På sin hemsida skriver ÖSK att de skickat ut en påminnelse till de som ännu inte förnyat sitt säsongsabonnemang. Förra årets platser kommer att hållas skyddade februari månad ut innan de släpps ut till allmän försäljning.

Det här stämmer inte med vad som skrevs när klubben gick ut med i samband med det första erbjudnadet i slutet av november. Då skrev man att fjolårsplatserna skulle hållas fram till den 6 februari. Men tydligen har man inte fått in tillräckligt många förnyade årskort, varför man förlänger den skyddade teckningsperioden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.