Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Grahn ser slutet på karriären

Tobias Grahn, som fick lov att lämna ÖSK efter sin usla säsong, verkar inse att hans fotbollskarriär mycket väl kan vara på väg att ta slut. I en intervju med Kvällposten berättar han, att han fortfarande tränar på egen hand och att han inte är säker på att det blir någon fortsättning som fotbollsspelare. Grahn verkar ha att rätt bestämda åsikter om såväl geografi som inkomstnivå. Eftersom han ännu inte tycks ha lyckats intressera någon av de större klubbarna i Öresundsregionen är det väl tveksamt om han kommer att få tag på någon nu klubb överhuvudtaget. Hans tillkortakommanden under året hos ÖSK kan ju knappast ha gjort honom mer intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.