Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Josef Ibrahim hoppas på ÖSK

Josef Ibrahim: Hoppas få komma ut ur ÖSKs frysbox.

NA intervjuade Josef Ibrahim efter träningsmatchen mot Eskilstuna City. Josef berättade för tidningen att han hoppades kunna fortsätta hos ÖSK.

Sett till läget i truppen är det väl tveksamt om det finns en plats för honom rent antalsmässigt med tanke på ambitionen att banta truppen till 17 utespelare. I alla fall inte så länge som Daniel Bamberg ingår i truppen. Å andra sidan erbjuder Josef färdigheter som de övriga kantspringarna inte gör. Det är nog möjligt att ÖSK trots allt behåller honom för att få tillgång till en dribbler som kan snurra upp sin försvarare snarare än att ”bara” försöka springa ifrån honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *