Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara till ÖSK – trots allt!

Så vad det klart. ÖSK kunde idag på eftermiddagen glädja sina supportrar genom att meddela att Alhassan Kamara fortsätter hos ÖSK. Utlåningen sträcker sig över en säsong, men AIK har möjligheten att kalla tillbaka honom under sommarfönstret om de skulle vilja. Med Kamara i laget får ÖSK anfallare som kan göra sig gällande både i straffområdet och längre ute på plan. De allsvenska försvaren han ställdes mot förra året hade svårt att hantera honom och för försvararna i Superettan kommer det att bli ännu svårare.

ÖSK: Crespo återvänder till ÖSK Fotboll
NA: ÖSK lånar Crespo igen
AIK: Örebro SK hyr Crespo under 2013
ÖSK-TV: Crespo tillbaka i ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.