Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fredrik Samuelsson lägger fotbollsskorna på hyllan – men ändå inte

121215.
ÖSKs tidigare högerback Fredrik Samuelsson återvände år 2009 till sin moderklubb Assyriska FF efter fem säsonger och 92 A-lagsmatcher för ÖSK i Allsvenskan och Superettan. Nu meddelar Assyriska på sin hemsida, att den aktiva karriären för Fredriks tid är över, men också att han fortsätter som juniortränare i klubben. Bloggen är övertygad om, att han kommer att ta sig an sina nya uppgifter med samma entusiasm och målmedvetenhet som han visade under sina år hos ÖSK.

130118.
Länstidningen i Södertälje skriver, att Fredrik förutom tränarskapet hos Assyriska även kommer att jobba som fotbollstränare på Täljegymnasiets fotbollslinje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *