Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eidur lånas ut till IBV

En läsare på Svartvitts forum har uppmärksammat, att Eidur Sigurbjörnsson är mycket nära en utlåning till sin moderklubb Íþróttabandalag Vestmannaeyja. Enligt en notis på föreningens hemsida kommer övergången att slutföras idag.

Att Eidur lånas ut är inte så förvånande med tanke på att han inte fick någon speltid alls i allsvenskan under år 2012. Dessutom var han knäskadad under delar av hösten och spelade då inte heller i U21-laget. Eidur har tre år kvar på sitt kontrakt (inkl. innevarande år) så det troligaste är väl, att han kommer tillbaka till Örebro efter säsongens slut.

Tillägg: ÖSK bekräftar och tillägger, att ÖSK har möjligheten att ta tillbaka honom under sommarens transferfönster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.