Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lipovac till ÖSK

NA skriver idag, att ÖSK skrivit ett treårskontrakt med den 16-årige Karlslundstalangen Christer Lipovac.  Christer är nog den mest meriterade av de yngsta landslagsspelarna från Örebro. Som 15- och 16-åring har han representerat Sverige vid 10 tillfällen och han har tre landslagsmål från sin mittfältsposition på kontot. Under årets säsong har han tilhört Karlslunds A-trupp och även spelat ett antal matcher med div 2-laget. Han var även en viktig medlem i det lag som vann Cup Byggnads – Svenska Fotbollsförbundets Distrikscup.

Överenskommelsen med Karlslund i samband med övergången innebär att han kommer att fortsätta att spela med klubben under den kommande säsongen.  Träna kommer han att göra både med Karlslund och med ÖSKs A-lagstrupp.

Bloggen tycker att det är väldigt positivt att se, att distriktets främsta talanger nu ser en övergång till ÖSK som ett steg framåt i fotbollskarriären snarare än som ett stopp framför den stängda dörr som karaktäriserade ÖSKs talangutveckling under finnarnas tid.

Karlslunds IFChrister till ÖSK

1 kommentar – kommentera

Matte

Riktigt bra ÖSK!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *