Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Taaler lämnar vid årsskiftet

I fortsättningen blir det bara åskådarplats för Arvi Taaler.

I papperstidningen kan man idag läsa, att Arvi Taaler kommer att avsluta sin tjänst som ansvarig för klubbens scoutingverksamhet. Både Arvi och ÖSK verkar ha kommit till slutsatsen att med de kärvare ekonomiska förutsättningarna som kommer att gälla under nästa år så är det här inte en tjänst som står tillräckligt högt upp på prioriteringslistan. Scoutingansvaret kommer i fortsättningen att vara en del av tränartriumviratets ansvarsområde. Slutar med fotbollen kommer dock Arvi inte att göra – han kommer även fortsättningsvis att vara Fulhams scoutingansvarige för Skandinavien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *