Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ring till Kalmar FF

Klart Kalmar FF för Jonathan Ring (bilden har några år på nacken. Den togs i augusti 2009).

Kalmar FF meddelade idag, att man skrivit ett fyraårigt kontrakt med Jonathan Ring, som de senaste tre åren representerat IFK Värnamo. Jonathan med Adolfsberg IK som moderklubb representerade ÖSK Ungdom på  Ekäng under något eller några år, innan han som 17-åring lyftes upp till ÖSKs talangtrupp under Håkan Juhlins ledning. Under åren 2008 0ch 2009 respresenterade ha ÖSKs Talangtrupp med spel i div 3 ,innan han gick till smålänningarna. Roligt att han lyckats så bra tycker Bloggen, som alltid uppskattar när någon med ÖSK-bakgrund gör bra ifrån sig.

Talangtruppen år 2008. Som vanligt så har det hänt en hel del sedan dess. Med på bilden finns bland annat Jonathan Ring (tvåa från höger i den översta raden), Erik Nilsson (som står bredvid Håkan Juhlin), Marcus Astvald (tvåa från vänster i den nedersta raden) samt Boris Lumbana (tvåa från höger i samma rad). De flesta av killarna på bilden spelar fortfarande fotboll i en eller annan form .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.