Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen budget än

Tidigare i höst har man från ÖSKs sida sagt, att man räknade med att kunna lägga fast en definitiv budget för år 2013 vid det sista av årets styrelsemöten. Så blev det dock inte. NA skriver, att vid budgetmötet i måndags valde man att vänta ytterligare en period innan man fattar beslut om nivån på budgeten.
– Vi vill invänta ytterligare en period för att få så bra underlag som möjligt vad gäller kostnader och intäkter. Allt är lite svårare att överblicka, när vi byter serie, säger Björn Åqvist till tidningen.

Bloggen tycker, att det är svårt att dra några entydiga slutsatser utifrån denna försening. Troligast är dock, att det inte riktigt gått så bra som man hoppats på intäktssidan och därför avvaktar innan man låser sig för nästa års kostnader. Enligt tidningen har man till dags dato sålt 600 årsabonnemang och man räknar fortfarande med ett publiksnitt på knappt 5.000 under nästa säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.