Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lushtaku hemma igen

Kushtrim Lushtaku lämnade ÖSK i förtid.

I sommras kom ÖSK och Kushtrim Lushtaku överens om att avsluta spelarens kontrakt ett halvt år i förtid. Sedan dess har det varit tyst om det blev ett kontrakt någon annanstans. Jag har för mig, att han i första hand ville försöka få kontakt (och kontrakt) med någon tysk klubb, men det verkar inte ha gått så bra. NA skriver nämligen, att han i slutet av september anslöt till KF Drenica som spelar i Kosovos högsta liga. Klubben hör hemma i Kushtrims födelsestad Srbica (albanska Skënderaj) och han representerade klubben under åren 2008 och 2009.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.