Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya konstgräsplaner

Örebro Kommun presenterade idag sina senaste planer för anläggandet av nya konstgräsplaner i kommunen.  Det brukar man ju göra en till två gånger per år bara för att tvingas konstatera att det blir en väldig massa protester från de klubbar som känner sig förfördelade på graund av att det inte finns någon konstgräsplan i deras upptagningsområde. Vi får se hur det går den här gången.

Den senaste, men förmodligen inte sista, planen presenterades idag. Enligt denna så är det Lugnets IP i Adolfsberg som står först på tur och den anläggningen kommer att göras klar under nästa år. Därefter följer i tur och ordning Vivalla (2013/2014), Lillån/Hovsta (2014) samt Heden eller Mellringe som kommer att stå klar 2015.

Klagomålen den här gången kan tänkas komma från BK Forward eftersom Trängen inte alls finns med i utbyggnadsplanerna. Där ligger ju iofs. den förra mattan från Behrn, men den är ju som bekant inget vidare. Dessutom tycker jag nog att man har anledning att vara missnöjda i trakterna kring Sörbyängen, längs kilsbergskanten samt i Östernärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *