Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fyra blev fem – även Carl Ekstrand-Hamrén till elitlägret

Eyravallsbloggen har tidigare rapporterat om den kvartett som blivit uttagna till SvFF:s breddelitläger för P96-orna. (Jag brukar kalla dessa läger för breddelitläger, eftersom man knappast kan kalla ett läger med mellan 60 och 70 deltagare för ett landslagsläger). Då skrev jag i en kommentar att jag tyckte att även Carl Ekstrand-Hamrén borde ha blivit uttagen efter sin starka säsong med PAL-truppen. Så här i sista ögonblicket – lägret börjar i morgon – så har han även blivit det (har jag fått reda på). Kul för Carl givetvis och en fjäder i hatten för ÖSK och Pedrarna Hessel (PAL) och  Ståhl (U21) som fått med hela fem spelare till åldersgruppens elitläger.

En intressant sak i sammanhanget är att de här uttagningarna väl på sätt och visar, att ÖSK börjar bli ett intressant alternativ för unga fotbollstalanger från närområdet/regionen. De nu uttagna spelarna har under det senaste ett och ett halvt åren kommit till ÖSK från:

Carl Ekstrand Hamrén: Karlslunds IF
Filip Rinne: Laxå IF via Karlslunds IF
Martin Springfeldt: Köping FF
Oskar Ålgars: Köping FF

Dessutom kan man väl säga att även Lukman Murad valde ÖSK ,när han för några år sedan valde att spela för ÖSK Ungdom trots att han bor i Kopparberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *