Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alhassan Kamara: AIK har inte hört något

FotbollDirekt skriver idag om Alhassan Kamaras framtidsutsikter i AIK. Konkurrensen i anfallet är stort och AIK har nog fler anfallare tillgängliga än vad man egentligen har användning av. Dessutom ryktas det ju om att de försöker köpa tillbaka Mohamed Bangura från Celtic. Det är alltså inte alls omöjligt utan snarast troligt att Kamara kommer att lånas ut igen. Däremot är det tveksamt om det blir till Örebro. Från AIKs sida säger man sig inte ha hört något från ÖSK eller från någon annan klubb om ett eventuellt ett lån.

Bloggen är rätt tveksam till en ny låneperiod för Kamaras del. Vad ÖSK behöver nu är att bygga upp en trupp som kan ta klubben tillbaka till allsvenskan och som har en rimlig chans att hålla sig kvar där. Det är tveksamt om korttidsinlånade spelare passar in i en sådan strategi. Den dagen AIK tar tillbaka sin anfallare så kommer ÖSK att stå lika tomhänta som de gör idag. Bättre då att satsa på spelare som kommer att kunna vara kvar i klubben under en längre tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *