Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongsabonnemang 2013

Priser för årskort 2013

Det kom ett brev från ÖSK idag med ett erbjudande om att förnya årskortet för nästa år. Betalas det tidigt så får man dessutom en hyfsad rabatt. Kombinationen ”Betala tidigt – Få lägre pris” brukar användas av klubbar som har en ansträngd ekonomi. ÖSK gjorde det ju själva under krisåren kring tvångsnedflyttningen till Superettan. Jag tror/hoppas dock inte att det är likviditetsmässiga överväganden som ligger bakom detta erbjudande. Däremot är det ju så, att man hos ÖSK väldigt gärna skulle vilja veta hur mycket pengar man har att röra sig med inför nästa säsong. Därför är det en fördel om man kan knyta upp så många säsongsabonnemang som möjligt i god tid innan den definitiva budgeten skall fastställas.

Priser för årskort år 2012.

Om man jämför med priserna för år 2012 verkar man ha gjort en mindre prissänkning av biljettpriserna – i alla fall för årskorten. Fullt pris för vuxen/gul plats tycks bli 3.150. De biljetterna kostade 3.350 förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.