Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad lämnar ÖSK

Efter att ha avslutat sitt kontrakt hos ÖSK får Andreas Haddad lov att se sig om efter nya alternativ.

Efter de senaste dagarnas indikationer kommer det inte längre som någon överraskning, när ÖSK meddelar att Sportklubben och Andreas Haddad kommit överens om att avsluta hans kontrakt i förtid. Andreas hade ett år kvar, men parterna har kommit överens om att avsluta samarbetet redan nu. Som anledning nämns spelarens skadeproblem och dessutom hans familjesituation.

ÖSK: Andreas Haddad och ÖSK går skilda vägar

Tyvärr kunde Andreas potential som målgörare aldrig realiseras hos ÖSK på grund av hans ständigt återkommande skadeproblem. Det såg väldigt lovande under försäsongen förra året och under inledningen av säsongen 2011. Men sedan dess har det inte blivit någonting, så med tanke på ÖSKs nya situation känns det rätt att inte chansa på att han på något mirakulöst sätt skall bli tilgänglig igen.

FotbollDirekt skriver, att Andreas redan haft kontakt med två klubbar i Stockholmsområdet, som han dessutom har varit på läkarundersökning hos. Bloggen tror att just i hans fall, så avslöjar nog inte ens den grundligaste läkarundersökning, vilken typ av skada han kommer att drabbas av härnäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.