Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Intresse för Nkili?

FotbollDirekt skriver, att det finns ett intresse för Ayanda Nkili som var i Örebro för några veckor sedan. Nkili tränade med klubben och deltog dessutom i en U21-match. Bloggen fick en positiv uppfattning om hans kapacitet och är inte så förvåndad över ryktet. FotbollDirekt har försökt känna Per-Ola Ljung på pulsen beträffande sydafrikanen, men Ljung vägrar att kommentera saken över huvud taget.

Ljung bör ha full koll på vad Nkili kan prestera. Utöver provträningen och matchen med ÖSK har han även haft honom som provspelare hos Helsingborgs IF. Dessutom har Nikili haft Ljungs tidigare kollega Bosse Nilsson som tränare. Nilsson var för övrigt med spelaren till Örebro under provspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.