Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad till BP?

Det har ju börjat ryktas om att Andreas Haddad är på väg att lämna ÖSK. För några dagar sedan var det NA Papper, som under åberopande av ”källor”, skrev att den långe anfallaren är på väg att lämna klubben. Idag spinner FotbollTransfers.com vidare på temat när man skriver att det är Brommapojkarna som är ute efter Haddads namnteckning på ett kontrakt. Dessutom anges Assyriska lura i vassen.

Bloggen har faktiskt svårt att tro att BP skulle vara villiga att chansa på att Haddad kommer att vara skadefri och spelbar nästa år. Under sina två år hos ÖSK har han ju levt upp till sitt rykte som ytterst skadebenägen. Troligare är då en över- återgång till Assyriska, där han till och ifrån brukar mellanlanda i sin fotbollskarriär.

Enligt Fotbollstransfers.com så finns det en klausul i Haddads kontrakt som ger honom en möjlighet att lämna klubben om den hamnar i Superettan. Att han i så fall går som en Bosman tror jag inte att man sörjer speciellt mycket över hos ÖSK. Med sin skadehistoria så har jag svårt att se, att det finns någon klubb som skulle vara intresserade av att köpa loss honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.