Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad på väg bort?

Det har blivit nästan bara träning och rehabilitering för Andreas Haddad under hans två år hos ÖSK. Nu ryktas det om att han kommer att få lämna truppen när ÖSK startar om i Superettan.

Pappers-NA skriver idag att man ”erfarit”, att Andreas Haddad kommer att lämna ÖSK. Ingen av parterna verkar i dagsläget vara villiga att fullt ut bekräfta att hans kontrakt kommer att avslutas ett år i förtid. Från ÖSKs sida bekräftar P-O Ljung att saken diskuteras, medan Andreas Haddad inte vill kommentera saken alls, utan ber tidningen återkomma om två veckor.

I den nya situation som ÖSK befinner sig i kommer man inte ha råd att ha spelare i truppen som mer eller mindre konstant går skadade. Med 18 (eller om det var 19) spelare i A-truppen kommer det att krävas, att i princip alla är tillgängliga hela tiden. Efter två år med ständiga bakslag beträffande Andreas Haddads fysiska status tvingas nog ÖSK att inse att hans profil inte stämmer in speciellt bra på vad som krävs i Superettan. Diskussionerna som man nu för gäller väl de ekonomiska villkoren som kommer att vara förknippade med ett kontraktsupplösande i förtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.