Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vill Sandqvist bort?

Papperstidningen har frågat sin fredagspanel vad ÖSK skall göra med sina målvakter. Det verkar ju som om ÖSK vill ta in en ny målvakt, men då måste man samtidigt ”göra sig av med” minst en av de nuvarande.

På den frågan svarar Oskar Gustafsson, som ofta är välunderrättad om vad som är på gång i ÖSK-familjen, att han hört att Jonas Sandqvist vill lämna och att dessutom en uppgörelse med ÖSK om detta desssutom är nära förestående.

Vi får väl se hur det går med det. Men eftersom ÖSK varit så pass klar med att man skall försöka skaffa en ny målvakt så kan det möjligen vara så att Sandqvist redan är på väg bort. Annars hade man nog inte varit så kategorisk på dialogmötet, när frågan om målvakterna kom upp.

Jag tycker nog, att man kan behålla Tomer, med ett år kvar på kontraktet, som förstemålvakt i Superettan. På den nivån är det ingen tvekan om att han räcker till. Dessutom får man en bättre möjlighet att utvärdera om man vill fortsätta med honom eller ej. Den målvakt som man tar in blir i så fall en yngre spelare som till att börja med nöjer sig med rollen som andremålvakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.