Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söders fotbollsskola har startat


I nästan sämst tänkbara väder drog ÖSK Söders och ProRomas fotbollsskola igång idag på eftermiddagen på Trängens konstgräs. Värre hade det kanske varit om det snöat som det gjorde i de norra länsdelarna, men inte var vädret speciellt inbjudande.

På fotbollsskolans hemsida skriver ÖSK Söder, att man hade 50 personer igång den första dagen. Trots regn och kyla verkar den första dagens övningar ha genomförts med bra humör bland deltagarna. Positivt är det givetvis också att väderleksutsikterna för tiden fram till och med torsdag ser betydligt bättre ut. De föräldrar och anhöriga som stod ute i tre timmar och väntade på att få åka hem igen hade det nog i flera fall jobbigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *