Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

”Gratis”biljett till GAIS eller IFK Göteborg

ÖSK skriver på sin hemsida, att om man spelar för minst 50 kronor på arenan, använder Svenska Spels spelkort samt deltar i SVEA-satsningen, så bjuder man på både en matchbiljett och en fikabiljett till någon av hemmamatcherna mot göteborgslagen. Nu tror jag väl inte att det är ÖSK som bjuder utan snarare Svenska Spel, som jobbar hårt på att få folk att använda deras Spelkort.

Bloggen tror inte att Svea kommer att generera några större pengar till ÖSK Fotbolls verksamhet. Det är alldeles för många klubbar som skall dela på intäkterna. Vill man stödja klubben genom något slags vardagsbidrag är det säkert betydligt effektivare att använda ÖSK-kassarna när man handlar mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *