Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Paulsson-Febo landslagsuttagen

Mimmi Paulsson-Febo kan se fram emot en spännande englandsresa.

ÖSK Söders duktiga målvakt Mimmi Paulsson-Febo har blivit uttagen till damernas U20-landslag. Det skriver ÖSK Söder på sin hemsida. Mimmi är en av tre målvakter i den trupp , som skall resa till England för att möta hemmanationen och Wales i träningslandskamper den 19 resp 21 oktober.

Matcherna kommer att spelas på St George’s Park, det engelska fotbollsförbundets nyinvigda träningsanläggning. En anläggning som kostade 100 miljoner pund att bygga och som invigdes i våras.

Det är tredje gången för Mimmis del som hon blivit uttagen till en landslagsaktivitet. Hon har två gånger tidigare deltagit i vad som väl närmast skulle kunna kallas åldersgruppens breddelitläger med ett 30-tal deltagare. Den här gången är deltagandet inte begränsat till en enda åldersklass, utan Mimmi kommer att ha lagkamrater som kan vara både ett och två år äldre än vad hon själv är.

Eyravallsbloggen tycker att det är en i högsta grad välförtjänt uttagning efter den kanonsäsong hon har bakom sig och önskar henne lycka till i England.

Svenska Fotbollförbundet: U20-trupp till matcher i England

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *