Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alex vaktade (landslags)målet

Alex Berger fick en av målvaktsplatserna även i årskullens andra landslagstrupp..


När Sveriges 15-åringar spelade den andra delen av dubbellandskampen mot Norge i Gästrikland tidigare i dag var det ÖSKs Alex Berger som vaktade det svenska målet. Ytterligare en örebroare fanns med i det svenska laget. Det var BK Forwards vänsterback Oskar Nar, som därmed gjorde sin landslagsdebut. Sverige förlorade matchen med 1-0 efter det att norrmännen gjort mål på en straffspark i slutminuterna. Peder Widlund som var på plats tyckte att båda örebroarna gjort bra ifrån sig och att Alex insats i målet var felfri.

Svenska Fotbollförbundet: Norskt segermål på straff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.