Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Syrianska vill låna Ibrahim

Josef Ibrahim väntar fortfarande på sin chans i ÖSK - blir det utlåning till Syrianska i stället?

NA skriver idag, att Syrianska FC  vill låna Josef Ibrahim från ÖSK. Josef har knappt fått någon speltid alls i ÖSK i år trots att han under försäsongen verkade att stå på tur för att i alla fall få status för en plats på bänken. Men incidenten med fingervisningen åt Martin Hansson verkar ha förstört förtroendet för honom. Sedan dess har han nämligen inte fått någon speltid. En del småskador kan visserligen ha bidragit till att det inte blivit några fler allsvenska minuter för Josefs del. Nu återstår att se om man från ÖSKs sida är villiga att släppa honom till en av sina konkurrenter.

1 kommentar – kommentera

Shafigh

Bäst är väl om han lånas ut till Syrianska istället för att sitta på bänken och nöta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *