Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Josef Ibrahim vill ha mer speltid

Kapten Blod har intervjuat Josef Ibrahim. Inte så överraskande tycker denne att han behöver mer speltid för att utvecklas. Han är en av dem som drabbats av ÖSKs överskott av kantspelare. Under försäsongen och i början av serien verkade det som om han i alla fall skulle vara på väg att muta in en plats på bänken som avbytare, men efter ”incidenten” med Martin Hansson, verkar hans aktier inte ha stått så högt i kurs.

Enligt Ibrahim finns det intresse från annat håll för ett lån, både från en allsvensk klubb och från klubbar i Superettan. Från ÖSKs håll verkar man dock inte tänka i de banorna (än). Med tanke på att ansvaret för den sportsliga sidan kan komma att förändras under den kommande tiden finns det väl egentligen ingen anledning att redan nu göra upp om en utlåning från och med augusti månad (då sommarfönstret öppnas).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *