Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Make-over för konstgräset

Det är inte bara ÖSKs allsvenska trupp som skulle behöva en uppfräschning. Det konstgräs som kom på plats förra vintern har inte heller visat sig motsvara förväntningarna. Arenans ägare Örebroporten och de skötselansvariga på Örebro Turism & Fritid kommer nu att göra ett ordentligt försök att komma tillrätta med de problem som identifierats med det nya underlaget. Främst verkar det handla om att det så kallade granulatet trampas ner, vilket får till följd att underlaget blir väldigt hårt och stumt.

NA skriver, att Örebroporten skaffat en del ny utrustnng för att sköta konstgräset, samtidigt som man med tillverkaren gått igenom vad som krävs för att hålla underlaget i så gott skick som möjligt. Dessutom kommer mattan att ställas i ordning inför varje (?) ÖSK-träning. Man kan ju i och för sig vad som gjorde att det tog ett drygt år för att komma till skott med dessa åtgärder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *