Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Staaf håller snittet uppe

Robin Staaf har fått en bra säsongsstart i sin nya klubb Ängelholms FF. Idag gjorde han det avgörande målet i Skånes nordvästderby mellan Ängelholm och Landskrona. Matchen slutade 2-1 och Robin, som hade blivit inbytt 10 minuter tidigare, ökade på ÄFFs ledning till 2-0. Lite tur verkar han dock ha haft – men det skall ju en målskytt ha. Det var ett frispark från långt håll som tog på en försvarare, ändrade riktning och ställde målvakten. Bra siktat, Robin!

Totalt har han gjort tre mål på de fem matcher han spelat. Han var inte alls med i den förra omgången och blev som sagt inbytt idag med en halvtimme kvar så det verkar som om han varit skadad. Notabelt är också att han ännu inte spelat fulla 90 minuter i någon match.

Helsingborgs Dagblad: ÄFF tog hem första derbyt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *