Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söndagsmatcher

Vi har några intressanta matcher att se fram emot inför söndagen. På programmet står bland annat två derbyn. ÖSK Söder/Ungdom kommer att möta Sköllersta IF i div 3 – en match som bloggen redan har skrivit om. Samtidigt möter ÖSK Söders damlag Öfvre Adolfsberg på Brickebackens IP. Lite tråkigt att båda matcherna går samtidigt eftersom de båda är värda ett besök.

På pojklagssidan har P16E redan gjort klart med sin helgranson,när de vann borta över IFK Kumla. Deras yngre klubbkamrater i P15E har en bortamatch mot Köping, som de av tabellformen att döma borde vinna. ÖSKarna har tre vinster på tre matcher och en målskillnad på plus 10. Motståndarna har spelat två matcher, tagit en poäng och ännu inte gjort något mål.

Pojkallsvenskarna har hemmamatch och möter tabelljumbon IFK Eskilstuna. Visserligen har man bara spelat två matcher och det kanske är för tidigt att dra alltför långtgående slutsatser om var lagen står, men sörmlänningarnas 0-10 i målskillnad imponerar inte. Peder Hessel har twittrat följande laguppställning:

Målvakt: Jonathan Herbst (som alltså klarade förra veckans lårkaka rätt bra).
Försvarare: Oscar Fardelin, Carl Ekstrand Hamrén, Sebastian Heimeryd, Filip Jonsson
Mittfält: Philip Holmer, Marcus Moore, Max Lindborg, Simon Glännestrand
Anfall: Filip Albertsson, August Wiklund

Ersättare: Rickard Hallgren, Semin Ujkanovic, Adam Palm, Ahmed Saied Hassan, Tarik Benca, Olle Hellgren (mv)

Lite överraskande med Filip Albertsson som anfallare, men ok – han kan väl i princip spela allt utom möjligen målvakt. Annars är det nog som vanligt främst backlinjen som ser väldigt stark ut – både längs marken och kanske framför allt i luftspelet.

Matchen spelas på Ekäng och börjar kl. 13:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.