Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK fortsätter med Puma

I dagens papperstidning kunde man läsa, att ÖSK och Puma har kommit överens om en förlängning av sitt avtal. Vilka belopp det handlar om vill man inte kommentera från ÖSKs sida, men Eva Palmér som är marknadsansvarig verkar nöjd.
– Avtalet är mycket stort och vi är väldigt nöjda med att fortsätta jobba med Puma, som vi haft ett mycket bra samarbete med de senaste fem-sex åren, säger hon till tidningen.

Enligt avtalet sponsrar Puma ÖSK med match- och träningsutrustning, bollar och reskläder.

Tidningsuppslaget handlar annars mest om Tobias Grahn och hans skoval. Tobias spelade nämligen sina tre första matcher med fel skor. Han fortsatte med sina invanda Hummel, trots att ÖSKs Puma-avtal skall garantera exklusivitet i skovalet. Från och med göteborgsmatchen har dock Grahn ställt in sig i ledet och spelade med Puma modell 1.11.  I de tre första matcherna spelade han enligt NA i skor från Hummel. Vilket är lite märkligt eftersom Mjällby har Umbro som utrustningssponsor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *